Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06

Projectomschrijving

Nieuwbouwplan Kerkekkers 2 is ruim opgezet met woningen op grote percelen. De wijk biedt een prachtig uitzicht op het buitengebied van Hulsel. Dit is de laatste, afrondende fase van het plan dus de infrastructuur en het speelterrein zijn al aanwezig.

De hoek- en tussenwoningen zijn gelegen aan de straat Kerkekkers en de tweekappers aan Wijenhof. Alle woningen hebben door de architectuur en het kleur- en materiaalgebruik een krachtige uitstraling. Zo worden de gevels uitgevoerd in een warm rode metselsteen en worden de daken voorzien van leikleurige Madura pannen.

De woningen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen, waarmee jarenlang woonplezier gegarandeerd is. De twee-onder-een-kapwoningen hebben ieder twee parkeerplaatsen op eigen terrein. En ook één van de hoekwoningen is voorzien van een eigen parkeerplaats.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al lekker ruim en bijzonder compleet. De woningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk, waarin je volop keuzevrijheid hebt. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een dakkapel op de zolderverdieping.